open-navfaktor-logo
search
Trebinje
Završena obdukcija tijela žene: Muškarac koji je ubio suprugu u kritičnom stanju
Odbukcijom tijela ubijene žene konstatovano je da se na glavi nalazi jedna prostrijelna rana usljed koje je nastupila trenutna smrt
03.07.2019. u 15:48
get url
text

Slaviša R., koji je jučer poslijepodne ubio svoju suprugu Ljiljanu R. u Trebinju, a potom pucao sebi u glavu, u kritičnom je stanju i hospitalizovan je u Kliničkom centru u Podgorici.

Prema riječima glasnogovornika Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđana Vukanovića, današnjom odbukcijom tijela ubijene žene konstatovano je da se na glavi nalazi jedna prostrijelna rana usljed koje je nastupila trenutna smrt.

On je kazao kako je na osnovu uviđaja i snimaka sa nadzornih kamera utvrđeno da je muškarac jučer oko 15.30 sati došao u službene prostorije Zavoda za zdravstveno osiguranje i iz pištolja ubio svoju suprugu, a nakon toga pucao sebi u glavu.

Prema njegovim riječima, jučer oko 19.10 sati Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da se u službenoj prostoriji Zavoda za zdravstveno osiguranje RS nalaze tijela muškarca i žene.

- Odmah po saznanju policijski službenici, dežurni tužilac i služba hitne medicinske pomoći izašli su na lice mjesta, gdje je konstatovano da jedno lice daje znake života i prebačeno je u prostorije Hitne pomoći u Domu zdravlja Trebinje, a nakon toga u Klinički centar u Podgorici - kazao je Vukanović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.