navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pas pronađen

Završena drama: Engleskom fudbaleru vraćen kućni ljubimac

Pretpostavlja se da ga je vratio samoprozvani hip hop umjetnik Killa Fame koji se javio na Twitteru sa slikama psa

Objavljeno: 10.07.2019. u 18:26
get url
text

Engleski fudbaler Daniel Sturridge digao je na noge pola Los Angelesa nakon što su mu je provaljeno u stan iz kojeg mu je ukraden pas. Ipak, poslije jednog dana potrage njegov je pomeranac Lucky Lucci sretno vraćen kući.

Kako prenose tamošnji mediji, policija je potvrdila da su pronašli psa nakon što im je dojavljena njegova lokacija. Mališan je bio na sigurnom i Sturridge je potvrdio kako je to njegov pomeranac.

Pretpostavlja se da ga je vratio samoprozvani hip hop umjetnik Killa Fame koji se javio na Twitteru sa slikama psa.

Na fotografijama koje je objavio bio je dječak koji je u rukama držao pomeranca. Pretpostavlja se da je to Lucci, no to nije potvrđeno, dok je mnogo onih koji sve smatraju "bolesnom" zezancijom samoprozvanog umjetnika.

Podsjećanja radi, engleskom napadaču ovog ljeta je istekao ugovor sa Liverpoolom i trenutno je u potrazi za klubom. Otišao je u svoju kuću u Los Angeles, gdje je ostavio stvari ali i psa. Kada se vratio dočekalo neugodno iznenađenje. Provljano mu je u stan iz kojeg je nestao pas ali i fudbalerov prtljag.

- Uzeli su mi psa i dvije ili tri torbe iz kuće. Preskočili su ogradu, pa vidite, moja majica je na podu. Ko god je imao petlju da to napravi neka mi samo vrati psa, platit ću mu. Samo ga nemojte prodati nekome drugome, platit ću više od bilo koga. Organizirajte to kako želite, platit ću koliko treba - zavapio je još jednom Sturridge, a kasnije je kazao kako je spreman platiti 30.000 funti.

Na njegovu sreća, istraga za psom je uspješno završena, ali torbe sa robom vjerojatno nikad ne će dobiti natrag.