Zavirite u unutrašnjost najskuplje kuće u SAD-u

objavljeno: 25.12.2017. u 15:04

Najskuplja kuća u SAD-u bi uskoro trebala biti puštena u prodaju za vrtoglavih 500 miliona dolara. Noćni klub, salon za uljepšavanje, 20 spavaćih soba i nevjerovatan pogled na Los Angeles i Pacifik samo su nekoliko pogodnosti koje će imati novi vlasnik ove nekretnine.

Vila, nazvana „The One“, je u vlasništvu filmskog producenta Nilea Niamija, a nalazi se na vrhu brda u naselju Bel Air. U prodaji bi se trebala naći sredinom 2018. godine, piše New York Times.

Vila površine 30.000 kvadratnih metara sadrži, pored već spomenutog noćnog kluba, salona za uljepšavanje i 20 spavaćih soba, ogromni glavni apartman, sedam bazena i pet liftova.

Glavni apartman, površine oko 1.600 kvadratnih metara, sadrži svoj bazen, kuhinju i ured. Tu je i garaža za 30 automobila te kino dvorana sa 45 sjedišta. Ni komšiluk nije loš, s obzirom da u neposrednoj blizini živi glumica Jennifer Aniston.

„The One“ će vjerovatno koštati 500 miliona dolara, što je četiri puta više od najskuplje prodate kuće u SAD-u svih vremena.