open-navfaktor-logo
search
Radovi pri kraju
Zavirite u novi hotel na Igmanu, vrijedan 14 miliona maraka
Na olimpijskoj planini Igman privode se kraju radovi na izgradnji Hotela O3, objektu vrijednom više od 14 miliona KM u vlasništvu Top One Business Group iz Dubaija.
01.10.2020. u 09:43
get url
text

Načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović sa svojim pomoćnicima obišao je jučer radove, a dočekao ga je vođa projekta, uspješni sarajevski preduzetnik Emir Granov te direktorica hotela Meliha Hadžić.

- Nadamo se da ćemo otvorenjem našeg hotela doprinijeti razvoju turizma na našoj olimpijskoj planini Igman koja je u prethodnim godinama, prema našem mišljenju, nepravedno zapostavljena - rekao je Granov.

{$galerijaFotografija}

Na Igmanu planiraju i izgradnju sportsko-rekreativnog centra koji uključuje fudbalske terene po FIFA-inim i UEFA-inim standardima, teniske terene kao i zatvorenu halu za dvoranske sportove.

Hotel O3 će imati 65 soba i u potpunosti će biti prilagođen sportskim ekipama iz cijelog svijeta. Fitness sala je, prema riječima Granova, sa najboljom opremom u regionu, a urađena je po uzoru na onu ekipe Manchester Cityja.

Tu je i 25-metarski bazen. Gostima će biti na raspolaganju wellness i spa usluge, kao i ostali sadržaji koji garantuju istinski hedonizam, saopćila je Općina Hadžići.

Novi hotel na Igmanu - 1. 10. 2020.
1 od 12
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.