Banja Luka

Zastupnik PDP-a na suđenju zbog nekoliko protesta

Objavljeno: 17.05.2019. u 14:02 Autor: B. S.

Danas me terete za pet prekršaja, a ukupno sam dobio 37 prekršajnih prijava, rekao je

Draško Stanivuković

FOTO: Faktor

Zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stranivuković našao se danas na optuženičkoj klupi Osnovnog suda Banja Luka zbog nekoliko prekršaja u vezi sa organizovanjem protetsnih okupljanja u Banjoj Luci.

Stanivukoviću se na teret, kao dva slučaja, stavljaju protesti koje je organizovao kod zgrade Vlade RS-a sa majkama koje su se tražile materinski dodatak, odnosno da svako dijete rođeno prije donošenja novog Zakona o dječijem dodatku ima ovo pravo, zatim u dva slučaja zbog protesta sa srednjoškolcima zbog uvjeta u banjalučkoj Tehničkoj školi,  te zbog protesta u vezi sa grijanjem i radom banjalučke Toplane.

- Danas me terete za pet prekršaja, a ukupno sam dobio 37 prekršajnih prijava. Sve se odnose na moju borbu da se regulišu oblasti koje su od životnog značaja različitim kategorijama ljudi. Umjesto da institucije to same regulišu i reaguju na zahtjeve, nažalost jedina reakcija je da ja budem tužen – kazao je danas Stanivuković.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije