navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Velika tajna

Zašto Cristiano Ronaldo ne želi otkriti ko su majke njegove troje djece

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice i svih vremena, i njegova izabranica Georgina Rodriguez očekuju blizance.

Objavljeno: 29.10.2021. u 14:02
get url
text

Radosnu vijest par je objavio jučer na društvenim mrežama, a njih dvoje imaju jedno zajedničko dijete - kćerku Alanu Martinu, koja je rođena 2017. godine.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Osim ove djevojčice portugalski fudbaler ima još troje djece koje su rodile surogat majke. Najstariji je Cristiano Junior, dok su blizanci Eva i Mateo mlađi.

Postoje bezbrojna nagađanja o tome zašto je Ronaldo i dalje neženja, te zašto nije objavio identitet majke njegovih prvih blizanaca i Cristiana mlađeg.

Neki Ronaldovi stari prijatelji i komšije sugerišu kako je njegova odluka da sam odgaja djecu potaknuta traumama iz djetinjstva. On je kao najmlađi od četvero djece odrastao u siromaštvu, živeći u jadnoj kući sa zidovima punim azbesta.

Njegov je otac Jose Dinis Aveiro postao alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi (preminuo je dok je Ronaldu bilo samo 20), a majka, u strahu da neće imati dovoljno novca da se brine za još jedno dijete, navodno je popila napitak koji je trebao izazvati pobačaj.

Njegova majka Maria Dolores (65) progovorila je i o grižnji savjesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal. Ali se to ispostavilo kao potez koji će mu promijeniti život.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)