open-navfaktor-logo
search
Dočekuju Mladost
Zanimljiva izjava trenera banjalučkog Borca: Niko nam ništa neće pokloniti
Treći krug Premijer lige BiH, odnosno 23. kolo, fudbaleri Borca otvaraju protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
19.03.2021. u 16:27
get url
text

Prva dva duela ovih ekipa Banjalučani su riješili u svoju korist - na otvaranju sezone bilo je 6:0, dok su u gostima Crveno-plavi slavili rezultatom 2:0.

Trener Marko Maksimović i njegovi izabranici žele i treću pobjedu nad istim rivalom.

- Dolazi nam ekipa koja voli da se nadigrava. Njihov trener Miljanović sa svojim iskustvom ima drugačija shvatanja fudbala od uobičajenog na našim prostorima. Zna se šta se od Borca očekuje i kakvi su ciljevi ove sezone.

Bez obzira na prethodne dvije pobjede protiv Mladosti neće nam biti lako, opuštanja ne smije biti. Danas ne smijete nikoga potcijeniti i to svojoj ekipi neću dozvoliti bez obzira protiv koga igramo, svjesni smo da nam niko ništa neće pokloniti - rekao je Maksimović.

U ekipi Borca sutra neće biti duže odsutnih Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića i Jove Lukića, a zbog lakše povrede van stroja je i Milan Šikanjić.

- Činjenica je da smo pobijedili Mladost sa 6:0 u prošloj utakmici na našem terenu, ali su oni tada imali velikih problema i dosta odsutnih igrača zbog korona virusa. Sada su kompletni i sigurno nisu ništa manje opasni od bilo kog drugog rivala. Vole da se nadigravaju, imaju dobre pojedince i igru, ali mi smo tu da ih zaustavimo i na drugoj strani iskoristimo kvalitet koji imamo - poručio je prvotimac Almedin Ziljkić.

Utakmica Borac - Mladost igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci sa početkom u 17 sati, uz direktan TV prijenos na Arena Sport1.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.