open-navfaktor-logo
search
Policija na nogama
Zamjeniku načelnika PU Trebinje zapaljen automobil
U toku su pretresi na više lokacija koje provode policajci PU Trebinje i pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a
26.09.2019. u 13:23
get url
text

Automobil u vlasništvu zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje Milivoja Vukovića zapaljen je prošle noći ispred zgrade u Gacku u kojoj on živi, potvrđeno je u trebinjskoj Policijskoj upravi.

Iz PU Trebinje je saopćeno da je Policijskoj stanici Gacko u noći sa srijede na četvrtak prijavljeno da je u Nemanjinoj ulici izbio požar na putničkom automobilu marke "renault clio", a da su požar lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Gacko.

- U jutarnjim satima 26. septembra policijski službenici Policijske uprave Trebinje su zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju izvršili uviđaj kojim je konstatovano da je požar najvjerovatnije izazvan zapaljivom tečnošću i da je vozilo u vlasništvu policijskog službenika M. V. iz Gacka - naveli su iz policije.

Dodaju i da uz konsultacije sa Okružnim javnim tužilaštvom u Trebinju policajci PU Trebinje preduzimaju niz mjera i radnji čiji cilj je utvrđivanje svih okolnosti krivičnog djela kao i jednog ili više izvršilaca i njihovih motiva.

- Policijski službenici Policijske uprave zajedno sa Upravom za teški i organizovani kriminalitet MUP-a RS-a preduzimaju radnje pretresa na više lokacija, nakon čega će biti saslušana i kriminalistički obrađene sve osobe za koja se utvrdi postojanje osnova sumnje da su na bilo koji način učestvovale u izvršenju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari - dodaje se u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.