open-navfaktor-logo
search
Društvene mreže
Zamjenik Mahmutović o ministru Lučiću: Ne radi i kad nije na odmoru...
Dževad Mahmutović, zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH, komentarisao je rad Miloša Lučića, ministra za ljudska prava i izbjeglice, navodeći da Lučić ne radi nikada ništa, ni kada je na odmoru, ni kada nije.
29.07.2021. u 10:56
get url
text
Miloš Lučić i Dževad Mahmutović

VEZANI TEKST - Šta ministar Lučić za vrijeme godišnjeg radi sa službenim vozilom i vozačem u Budvi

Referirajući se na tekst našeg portala "Šta ministar Lučić za vrijeme godišnjeg radi sa službenim vozilom i vozačem u Budvi", Mahmutović je ponudio odgovor.

- On ne radi nikad ništa, ni kad je na odmoru ni kad nije. Da ne uvrijedim osobe sa posebnim potrebama, ali on je osoba koja treba tuđu njegu i pomoć i ima je u ličnosti šefa kabineta Mlađena Božovića.

P.S. Ja sam njegov zamjenik – napisao je Mahmutović na svom Twitter nalogu.

Ranije smo objavili i da je ministar Lučić na rafting išao službenim automobilom, te da je tražio i patrolu lokalne policije.

Državni revizori su ukazali da je Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine na reprezentaciju u 2020. godini potrošilo oko 50.500 KM, a dio tog budžetskog novca potrošen je na večernje izlaske u restoran gdje su se častili alkoholnim pićima.

Iz Ministarstva smo dobili informaciju da su neki od računa nastali su 31. decembra, dakle za Novu godinu, na Jahorini, a plaćeni su biznis karticom ministra koja se koristi za reprezentaciju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.