open-navfaktor-logo
search
Trenerska domišljatost
Zagrijavanje kakvo niste vidjeli do sada: Kad zaplešu holandske odbojkašice
Holandija će sasvim sigurno biti pravi hit na ovom prvenstvu
23.08.2019. u 14:50
get url
text

Evropsko prvenstvo za odbojkašice, 31. po redu, počinje danas. Najbolje 24 reprezentacije Starog kontinenta borit će se za titulu najbolje u četiri zemlje, mečevi će se igrati u četiri zemje Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj i Turskoj.

Mađarska će biti domaćin grupe C, a pored domaće selekcije u ovoj grupi igrati Holandija, Hrvatska, Azerbejdžan, Rumunija i Estonija.

Prve utakmice su već počele, a selekcija Holandije svoju prvu utakmicu igra od 17.30 sati protiv Rumunije, reprezentacije koja je našem nacionalnom timu "uskratila" historijski plasman na EP pobjedom u Lukavcu.

Holandija će sasvim sigurno biti pravi hit na ovom prvenstvu. Ukoliko to ne bude zbog igre i dobrih partija, onda će sasvim sigurno biti zbog načina na koji se zagrijavaju holandske odbojkašice.

Za posve neobičan način zagrijavanja glavni "krivac" je kondicioni trener holanske selekcije Rett Larson. U nastavku pogledajte izuzetno zanimljiv video sa zagrijavanja Holanđanki.

 

 

Warming-up saai? Niet bij de volleybaldames!

Inspiratie voor je warming-up nodig? Krachttrainer Rett Larson weet wel hoe je dat doet Vanavond beginnen de volleydames vol nieuwe energie aan het EK → nos.nl/l/2298604

Posted by NOS Sport on Thursday, August 22, 2019
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.