Skandalozna izjava

Zagrepčanka o migrantima: Držali smo ih kao taoce, treba ih mlatiti do iznemoglosti

Objavljeno: 06.11.2018. u 11:10

Djevojka koju su navodno pokrali migranti izjavila je da se radi o vjerskim fanaticima, ljudima bez srama, koje treba tući do iznemoglosti

U emisiji "Bujica“ koju vodi Velimir Bujanec, neonacist i VIP gost na Kolindinoj inauguraciji, objavljena je izjava jedne djevojke iz Zagreba koja je uz pomoć svog dečka i brata, po vlastitom priznanju, držala migranta kao taoca, piše Index.hr.

Tamara Lazić, kako se navodi u emisiji, imala je štand na Film food festivalu na zagrebačkom Zrinjevcu. Opisala je navodni događaj koji se dogodio sredinom septembra.

Ona je kazala kako su navodno migranti prijateljici i njoj iz automobila ukrali torbe u kojima su bili novčanici, lični dokumenti, kartice, te ključevi od automobila i stanova. Tvrdi da ovo nije jedini slučaj, nego da je još istu večer pokradeno još mnogo ljudi, a da su migranti i narednih dana nastavili, kako kaže, operisati po kućama.

Lazić priča kako su njen brat i momak, te još nekoliko prijatelja, uhvatili jednog migranta i držali ga kao taoca kako bi izvukli informaciju o tome gdje je njena torba.

- Drugi dan su moj brat i dečko na Zrinjevcu zatekli još trojicu koja su odlučila operisati po kućicama. Uhvatili su jednog, druga dvojica su pobjegli. Zaustavili su ga i pokušali su na neki način iz njega, s obzirom na to da je čovjek bio, ajmo reći, u talačkoj poziciji kod nas, preko njegovog mobitela doći do informacija gdje bi se mogla nalaziti naša torba – kaže, te dodaje da bi ove ljude trebalo tući "do iznemoglosti".

U skandaloznoj izjavi dalje kaže da se radi o fanaticima, pogotovo vjerskim, koji nemaju nikakvog srama.

Izjavu djevojke možete pogledati od 26. minute na videu:

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije