open-navfaktor-logo
search
Hrvatska
Zagrebačka policija razotkrila krijumčarenje kokaina natopljenog u stolnjacima
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca koji su iz Kolumbije putem kurirske službe u Hrvatsku prokrijumčarili veću količinu kokaina natopljenog u platnene stolnjake te u Zagrebu uzgajali i prodavali konoplju.
06.11.2022. u 14:12
get url
text

Veću količinu kokaina od neutvrđenih osoba i na neutvrđen način kupio je na području Kolumbije 43-godišnjak koji je dva paketa s 26 komada platnenih stolnjaka natopljenih otopinom kokaina preuzeo u četvrtak u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Kokain je prokrijumčaren u Hrvatsku putem redovne usluge kurirske službe, saopćila je u nedjelju policija koja je u nastavku istrage otkrila da su 43-godišnjak i godinu mlađi osumnjičenik nabavljali smolu konoplje i kokain koji su sakrivali u stanu u Zagrebu s ciljem proizvodnje i preprodaje.

Također su uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili konoplje i u konačnici preprodavali.

Policajci su u laboratoriju pronašli i zasađenih 38 komada stabljika, 1.723 grama konoplje, 830 grama smole, osam grama kokaina te dvije digitalne vage.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.