Preživio je i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mjestu ovog nezapamćenog zločina, piše jutarnji.hr.

U policiji kažu da je oko 2 sata u noći sa petka na subotu u Mlinovima, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

- Na mjestu događaja pronađeno i troje djece bez znakova života - izvijestila je zagrebačka policija.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo nije poznato. U spavaćoj sobi policajci su zatekli na krevetu mrtvo tijelo četverogodišnjaka, a blizance, dječaka i djevojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri. Kako Jutarnji neslužbeno saznaje, roditelji djece su rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina pokušao je presuditi i sebi, i to navodno otrovom ili tabletama.

Marko Prpic/PIXSELL
 

Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara milosrdnica.

Otac djece je, inače,iz Beča, austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom. Prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine i  ima vlastitu konzultantsku kompaniju.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim "Zbogom svima..." te navodio kao motiv loše odnose njegove bivše supruge i njegove sadašnje partnerice. Naveo je kako se u posjednjih godinu i po pokušavao vratiti na posao, spominjao "braću iz masonske lože" koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu kaže pomogli koliko su mogli.

Otac djece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konzultantsku kompaniju.