open-navfaktor-logo
search
Kvalifikacije za EURO
Za meč BiH - Island ulaznice će biti u online prodaji, za Slovačku se ne prodaju
Prvu utakmicu u kvalifikacionom ciklusu za odlazak na EURO 2024. koji će biti održan u Njemačkoj, fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine će odigrati protiv reprezentacije Islanda na stadionu Bilino polje u Zenici 23. marta sa početkom u 20:45 sati.
27.02.2023. u 15:56
get url
text

FSBiH je saopćio da je u saradnji sa bosanskohercegovačkim web-shopom za online prodaju ulaznica, Kupikartu.ba, omogućena prodaja za utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani će svoje ulaznice moći kupiti putem zvanične platforme Kupikartu.ba za domaće utakmice A reprezentacije.

- Informaciju o datumu i vremenu početka prodaje ulaznica A reprezentacije za utakmicu sa reprezentacijom Islanda, kao i ostalim detaljima vezanim za prodaju ulaznica putem ove platforme, FSBiH će objaviti naknadno na svojoj web stranici - saopćeno je.

Iz krovne kuće bh. fudbala dodaju da su zaprimili veliki broj upita naših navijača u vezi sa kupovinom ulaznica za drugu utakmicu kvalifikacionog ciklusa za plasman na EURO 2024. godine. Ova utakmica će se odigrati u Bratislavi 26. marta protiv reprezentacije Slovačke.

- Ovim putem obavještavamo javnost da je zbog incidenata na posljednjoj utakmici UEFA Lige Nacija u Rumuniji, FSBiH kažnjen od strane Disciplinske komisije UEFA novčanom kaznom od 10.000 eura i zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u zvaničnim takmičenjima. Kako je ova utakmica prva zvanična utakmica u organizaciji UEFA-e, neće biti organizovan sektor za gostujuće navijače, niti će biti omogućena kupovina ulaznica za gostujuće navijače putemFSBiH - zaključeno je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.