Nova usluga

YouTube Music dostupan i u Bosni i Hercegovini

Objavljeno: 17.07.2019. u 11:48

Početni zaslon adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i osigurava preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali

YouTube Music, nova muzička streaming usluga, dostupna je i u Bosni i Hercegovini.

 - Uzbuđeni smo što danas možemo da predstavimo YouTube Music u Bosni i Hercegovini - novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz intimniji muzički doživljaj koji je jednostavan za korištenje -  rekla  je Azi Eftekhari, voditeljica Odjela za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube.

Kako kaže, "od omiljenih albuma do muzičkih videospotova, remixa i covera koje ne možete pronaći nigdje drugdje, YouTube Music je vaš lični vodič kroz cijeli muzički svijet".

Iz kompanije Google navode da je YouTube napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju da prelaze s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim muzičkim aplikacijama i na YouTubeu.

- Ti dani su prošlost - poručuju iz Googlea.  

Između ostalog, navode da se početni zaslon adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i osigurava preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali, mjesta na kojem se nalazite ili šta radite.

Osim besplatne verzije You Tube Music uz reklame, predstavljena je i YouTube Music Premium, uz plaćenu članarinu od 6,99 dolara mjesečno.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije