open-navfaktor-logo
search
UFC 249
White potvrdio: Sve je spremno za okršaj Nurmagomedova i Fergusona, samo jedna nepoznanica
Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je nove informacije o idućoj priredbi najveće svjetske MMA promocije UFC 249.
24.03.2020. u 10:48
get url
text

Prvi čovjek UFC-a ne samo da i dalje tvrdi kako će se priredba koju predvode Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson održati, nego je otkrio kako sve spremno kada je riječ o lokaciji i sigurnosnim uvjetima.

- Znam gdje će se priredba održati, ali nisam vam još spreman otkriti tu informaciju. Bit će to zatvorena priredba bez prisustva fanova - rekao je White novinaru Kevinu Ioleu u videorazgovoru putem Instagrama.

White je ljubiteljima UFC-a dao još jednu zanimljivu informaciju kako nikoga neće tjerati da se tamo bori, a objasnio je i kakav će biti odnos prema uposlenicima promocije.

- Svaka osoba koja budu uključena u to će tamo biti samo zato što jer to želi. Nikako zbog toga što moraju biti tamo i odraditi to. Mi nismo počeli razmišljati o sigurnosti u vrijeme koronavirusa. Zdravlje i sigurnost su dio našeg posla od početka i nešto oko čega ćemo voditi jednaku brigu i kad sve ovo prođe. To je za nas nešto u potpunosti normalno - dodao je White.

ESPN je otkrio da se radi na održavanju cijelog programa koji sadržava borbe poput Jessice Andrade protiv Rose Namajunas, Islama Makhacheva protiv Alexa Hernandeza ili Uriaha Halla protiv Jacarea Souze. Naravno, ako borci budu spremni putovati gdje je potrebno i ako im to restrikcije omoguće.

Priredba UFC 249 trebala se održati 18. aprila u Brooklynu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.