open-navfaktor-logo
search
Bivša žena bivšeg prijatelja
Wanda otkrila: Icardi suprugu "zaveo" praznim frižiderom?
Argentinku Wandu Naru nema potrebne posebno predstavljati.  
12.04.2020. u 11:04
get url
text

Ona je bivša supruga Maxija Lopeza koja se svega nekoliko mjeseci nakon razvoda od argentinskog napadača udala za njegovog zemljaka i do tada dobrog prijatelja Maura Icardija, koje je kasnije rodila dvije kćerke.

Brak s Wandom prijateljstvo između Lopeza i Icardija pretvorio je u veliko rivalstvo i otvorenu mržnju.

U svojoj autobiografiji "Sempre Avanti" Icardi je otkrio kako je počela njegova veza sa njegovom sadašnjom suprugom, koja je u to vrijeme bila žena njegovog prijatelja.

- Često smo razmjenjivali poruke. Jednom mi je napisala: "Mauro mi idemo na Liparske otoke sa Gonzalom Bergessiom i njegovom ženom, zašto ne bi pošao sa nama?".

- Dok sam bio sam ležao sam na drugom spratu broda i slušao muziku, Wanda se iznenada pojavila i sjela pored mene bez imalo stida. U to vrijeme njena veza sa Lopezom je bila pri kraju - navodi Icardi u svojoj knjizi.

Nakon razvoda od Lopeza Wanda se svratila u rodnu Argentinu kako bi djecu upisala u školu, no morala se vratiti u Milan... Čini se prema njenim riječima da ju je Icardi upravo tada zaveo.

- Morala sam se vratiti u Milan kako bih obavila još neke poslove oko pairologije. Mauro se ponudio da mi posudi svoj auto. Ostavio mi je i ključeve od stana - kazala je Wanda jedne prilike.

- Pitao me želim li ostati da večeram njim, ali je frižider bio prazan. Spremila sam na malo paste, a sve ostalo se desilo spontano - dodala je.

Wanda tvrdi kako je bila zapostavljena od bivšeg muža.

- Prošla su tri mjeseca otkako sam spavala s mužem (Lopezom op.a) - objasnila je Argentinka koliko ju je muž zapostavljao.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.