open-navfaktor-logo
search
Neće da kaže koja
Vulin: Jedna od najvećih obavještajnih službi na svijetu traži da budem njihov špijun
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin tvrdi da jedna od najvećih obavještajnih službi na svijetu traži od njega da bude špijun i da radi za njih, ali da on na to ne pristaje ni po koju cijenu, jer, kaže, radi samo za srpski narod.
24.07.2022. u 13:07
get url
text

On je naveo da ga je ta služba obavijestila da su njegovi stavovi neprihvatljivi i da će, ukoliko ih ne promijeni i ne napusti politiku koju vodi, učiniti sve da ne bude član Vlade.

Vulin je rekao da su srbijanske obavještajne službe predsjednika Srbije Aleksandra Vučića upoznale o ovoj prijetnji, kao i da ta strana služba obećava da će pokrenuti veliku medijsku kampanju radi njegove eliminacije iz Vlade Srbije i političkog života.

On kaže kako očekuje da će već sljedeće sedmice krenuti medijski napad na njega i da će kampanja laži i napada krenuti veoma brzo i iz sve snage.

- Uslov je bio da počnem da radim za njih i da napustim svoju politiku, a ja to neću po cijenu glave. Lako je izgubiti fotelju, a mogu i glavu, ali neću biti špijun ni jedne jedine obaveštajne organizacije - rekao je Vulin za TV "Pink".

On nije želio kazati o kojoj moćnoj stranoj službi je riječ.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.