open-navfaktor-logo
search
Kandidat Ponoš
Vučićev rival: Mladić je bio dobar oficir, uradio je mnogo kvalitetnih vojničkih stvari
Zdravko Ponoš, nekada srbijanski general, a danas predsjednički kandidat koalicije Ujedinjena Srbija svojim pojašnjenjem stavova o Ratku Mladiću potvrdio je da nema razlike kada su u pitanju vlast i opozicija u Srbiji.
21.02.2022. u 14:55
get url
text

VEZANI TEKST - Vučićev rival na izborima: Mladić je tragična ličnost, uradio je briljantne stvari u BiH

Naime, on je, gostujući u jednoj emisiji na Novoj S, Ratka Mladića nazvao dobrim oficirom koji je uradio mnogo kvalitetnih vojničkih stvari.

- Ja sam njega upoznao na početku rata, u Kninu. On jeste bio dobar oficir. On je poduzimao briljantne vojne akcije u toku rata - kazao je Ponoš.

On je zatim dodao "taj čovjek je uradio mnogo kvalitetnih vojničkih stvari, da to nije urađeno danas ne bi bilo Republike Srpske".

- Na kraju su snage pod njegovom komandom počinile zločine, koje su bacile sjenu na tu njegovu vojničku karijeru i on za to odgovara, to je jednostavno tako - nastavio je Ponoš te dodao kako "to ne dovodi u pitanje da li je Repulika Srpska izraz vjekovnih težnji srpskog naroda".

- Jeste, to je krov koji njih štiti od raznih stvari, prošli su stotinama godina razne nevolje i sada više to ne prolaze - rekao je on.

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.