open-navfaktor-logo
search
Izbori u Crnoj Gori
Vučić čestitao Milatoviću: U Srbiji ćete uvijek imati pouzdanog partnera
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Jakovu Milatoviću u povodu izbora za predsjednika Crne Gore u kojoj stoji da će u Srbiji uvijek imati pouzdanog partnera u razvoju političkog dijaloga i jačanju ekonomske suradnje dvaju zemalja.
03.04.2023. u 10:40
get url
text

- U Srbiji ćete uvijek imati pouzdanog partnera u razvoju političkog dijaloga i jačanju ekonomske saradnje dviju zemalja, kao i čvrst oslonac za miran i stabilan Balkan. Uz čestitke, primite moje pozdrave i izraze posebnog uvažavanja - navodi u čestitki srbijanski predsjednik Vučić.

Jakov Milatović pobijedio je nedjelju na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši 60 posto glasova, dok je njegov protukandidat i dosadašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osvojio 40 posto, objavio je CEMI, na temelju 100 posto prebrojanih glasova. 

Izlaznost na crnogorskim predsjedničkim izborima bila je oko 70 posto od ukupno upisanih oko 550 hiljada birača.  

Također više opozicionih stranaka, pokreta i organizacija iz Srbije čestitalo je u nedjelju navečer pobjedu Jakovu Milatoviću na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori uz ocjene da je to pokazatelj mogućih promjena na zapadnom Balkanu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.