Uz novčanu kaznu

Vranješ izbačen iz ekipe: U AEK-u nisu tolerisali novi skandal

Objavljeno: 31.10.2019. u 12:24

Ognjen Vranješ u vrijeme kazne neće trenirati sa ostatkom tima, već odvojeno

Ognjen Vranješ izbačen je iz prve ekipe AEK-a na mjesec dana zbog narušavanja ugleda kluba objavama preko društvenih mreža,

Vlasnik AEK-a Dimitris Melisanidis odlučio je da zavede red u ekipi, a nekadašnjem reprezentativcu BiH dopisao je i novčanu kaznu zbog izazivanja tuče na treningu sa desnim bekom Mihalisom Bakakisom.

- Mogu da tolerišem izgubljene utakmice, ali ne mogu da pređem preko narušavanja ugleda kluba. Neću nikome da dozvolim da skrnavi ime AEK-a. Djeca vas gledaju i prate na društvenim mrežama. Vide šta objavljujete i kakve fotografije postavljate. Nikome neću dozvoliti loše ponašanje - rekao je vlasnik AEK-a igračima.

Zanimljivo, Ognjen Vranješ u vrijeme kazne neće trenirati sa ostatkom tima, već odvojeno. Kad AEK bude radio prijepodne, Vranješ će trenirati u poslijepidnevnim satima i obrnuto.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije