Bosanska Gradiška

Vraćali se sa treninga: Poginuli učenici Tehničke škole, drugari šokirani

Objavljeno: 05.12.2019. u 13:37

Čim smo čuli šta se desilo, učenike četvrtog razreda smjera tehničar za mehatroniku, koji su pohađali poginuli tinejdžeri, pustili smo kućama, kazao ej direktor škole

FOTO: Srpskainfo

Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Bosanska Gradiška, potvrdio je za Srpskainfo da su poginuli Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18), kao i povrijeđeni Miroslav Kozomara i Marko Stević, učenici ove obrazovne ustanove.

– Ovo je nezapamćena tragedija. Čim smo čuli šta se desilo, učenike četvrtog razreda smjera tehničar za mehatroniku, koji su pohađali poginuli tinejdžeri, pustili smo kućama – istakao je Tomić.

Dodao je kako su se četvorica učenika vraćali sa košarkaškog treninga u sportskoj dvorani osnovne škole u Vrbaškoj kada se desila tragedija.

Istakao je da Tehnička škola na dan sahrane neće raditi, a prema nezvaničnim informacijama, taj dan bi u općini Bosanska Gradiška mogao biti proglašen danom žalosti.

Tragedija se desila na neosvijetljenom dijelu puta u naselju Vrbaška, koje se nalazi na 10-ak kilometara od Bosanske Gradiške, na izlazu iz krivine, gotovo 100 metara od petlje na auto-putu Banja Luka – Bosanska Gradiška.

Automobil je, u trenutku slijetanja s puta, udario u drvo, koje je od siline udara slomljeno.

Izvor:   Srpskainfo

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije