Zločesti momci Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj posebni način kriminalce strpali tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka.

Riječ je o filmu "Zločesti momci zauvijek" koji je savršena kombinacija akcije i humora koja će nam ove zime uzburkati krv u žilama.

Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima vraća nam se ovog januara na velika platna a hoće li ovaj treći nastavak opravdati slavu svojih prethodnika provjerite u najnovijem traileru filma koji je upravo objavljen.

Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u penziju, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti momci, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su - Zločesti momci zauvijek.

Originalni film "Zločesti momci" s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove top lista sa svjetskom zaradom sa više od 240 miliona dolara.

Nakon 15 godina pauze zločesti momci na repertoar svih bh. kina se vraćaju 16. januara.