open-navfaktor-logo
search
PU Trebinje
Vozač terenca u kojem je bio Spahić sumnjiči se za izazivanje opće opasnosti
Postupajući tužilac je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u cilju dokumentovanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, protiv osobe inicijala M.H., navodi se u saopćenju
30.08.2019. u 15:04
get url
text

Policijskoj stanici Gacko, dvadesetak minuta iza ponoći, prijavljeno je da je došlo do prevrtanja vozila marke "jeep wrangler", kojom prilikom je jedna osoba povrijeđena, navodi se u saopćenju Policijske uprave Trebinje. 

Kako smo ranije pisali, radi se o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povrijeđen nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić. 

Iz policije navode kako su policajci PS Gacko, po odobrenju postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje izvršili uviđaj, kojom prilikom je konstatovano da je u rejonu sela Stolac, mjesna zajednica Kula, općina Gacko, u tzv. Kulskom polju došlo do prevrtanja vozila, kojim je upravljao M. H., dok je suvozač zadobio tjelesne povrede.

- Postupajući tužilac je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u cilju dokumentovanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, protiv osobe inicijala M.H. - navodi se u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.