Sarajevo

Vozač GRAS-a vratio izgubljeni novčanik turisti iz Australije

Objavljeno: 12.09.2018. u 15:39

Samuel James iz Australije se zahvalio se vozaču GRAS-a te je rekao da mu  ovo mnogo znači 

Senad i Samuel FOTO: GRAS

Senad Bubregović, vozač GRAS-a, pronašao je novčanik na ime Samuel James  u autobusu koji je sinoć vozio na  liniji 18, relacija Drvenija - Pofalići, te je kontaktirao vlasnika novčanika kako bi mu ga vratio. Samuel James iz Australije, koji je u posjeti našem gradu, danas je posjetio prostorije preduzeća GRAS kako bi preuzeo svoj izgubljeni novčanik.

On je iskoristio ovu priliku kako bi se zahvalio vozaču autobusa, te je napomenuo da mu ovo mnogo znači s obzirom na to da se nalazi u stranoj državi i da se u novčaniku nalazio pasoš, kao i bankovne kartice. U razgovoru sa nama kazao nam je da je po zanimanju vozač školskog autobusa, te da se osjeća ugodno u Sarajevu i da su građani jako ljubazni.

- Posebno izražavamo zadovoljstvo odnosom naših uposlenika u ovakvim situacijama, te se zaista možemo pohvaliti činjenicom da su naši vozači mnogo puta do sada pronašli i vratili izgubljene vrijedne stvari naših putnika, te im tako vratili osmjeh na lice - saopćeno je iz GRAS-a. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije