navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Drama se nastavlja

Vjerovali ili ne: Za razvod pjevačice Shakire i bivšeg fudbalera Piquea kriva je teglica džema

Ne smiruje se drama oko razvoda slavnog para – pjevačice Shakire i bivšeg fudbalera Gerard Piquea.

Objavljeno: 18.01.2023. u 15:14
get url
text

Sada su engleski mediji otišli korak dalje u priči - kako je uopće došlo do prekida veze koja je trajala 11 godina i iznjedrila dva sina?

Vjerovali ili ne, za sve je kriv – džem!

Za početak priče, valja se podsjetiti da se prevara otkrila javno. Pique je snimao jedan intervju, a za vrijeme kojeg je njegova nova ljubav, manekenka Clara Chia, slučajno prošla ispred objektiva kamere.

Za to vrijeme, Shakira je s djecom bila kod sestre, a kad se vratila kući, imala je šta vidjeti. Jer, sve i da je "neka djevojka" koja je prošla pored Piquea dok je snimao razgovor to učinila slučajno, džem je otkrio sve.

U pjesmi koju je objavila ljetos, a koja se zove "Te Felicito", Shakira otvara hladnjak u kojem se nalazi glava portorikanskog pjevača Rauwa Alejandra, gosta na spotu.

Istina je da je Shakira po povratku kući u frižideru zatekla do pola praznu teglicu džema, a da je pritom dobro znala da njen bivši taj isti džem nikako ne voli jesti, a djece nije bilo kod kuće.

Shakira je zaključila da je džem pojela Clara Chia, Piqueova nova djevojka, za vrijeme dok je noćila u njihovom domu.

VEZANI TEKST - Više ne šuti: Shakira kroz pjesmu poslala jasnu poruku Piqeu

No tu nije kraj, nakon što je snimila osvetničku pjesmu s argentinskim producentom i DJ Bizarrapom, kolumbijska pjevačica je na terasi kuće u kojoj živi, a koja gleda na kuću njene bivše svekrve Montserrat Bernabeu, postavila lutku vještice.

Međutim, sada, kako javljaju španski mediji, Shakira radi na podizanju zida između svog i imanja Piqueovih roditelja.

Tamošnji paparazzi snimili su trenutak kada je kamion sa mješalicom za beton pristizao ispred Shakirinog doma u Barceloni.