open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Vjeko Kramer nas uvodi u jesen sjajnim receptima i pejzažima
Na prvi dan jeseni 2018. godine, pogledajte vaš omiljeni kulinarski show "Lonci i poklopci"
20.09.2018. u 12:15
get url
text

Najpoznatiji bh. kuhar Vjeko Kramer u svojim emisijama ovog tjedna donosi dašak nadolazeće jeseni. U petak u emisiji "Domaće je domaće" posjetio je Prokoško jezero, dok će u "Loncima i poklopcima" pokazati sjajne jesenje recepte.

Ovog petka u 16:55 sati ekipa emisije "Domaće je Domaće" vodi vas na obronke veličanstvene Vranice, gdje se smjestilo prelijepo Prokoško jezero. Emisiju počinjemo u predivnom gradiću Fojnici, poznatom po termalnim izvorima još iz rimskog doba, gdje su postavljene i prve cijevi centralnog grijanja u povijesti. Priču o Fojnici nije moguće zamisliti bez Franjevačkog samostana koji stoljećima čuva ovaj grad, pa će vas Vjeko upoznati i s njegovim bogatim muzejom i crkvom.

Na prvi dan jeseni 2018. godine, pogledajte vaš omiljeni kulinarski show "Lonci i poklopci". Glavni začin u tematskoj emisiji bit će neodoljivi okusi i boje jeseni. Za vas ćemo pripremiti jesenske kiflice, savijaču od krušaka, krem juhu od mrkve i salatu od jesenskih plodova. Gledamo se u nedjelju u 12:30 na OBN televiziji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.