navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Korisno

Viralni hit: Trik za vraćanje lica u život korektorom u samo nekoliko koraka

Je li korektor nezaobilazan dio vaše rutine šminkanja? Mnogima je jer ima moć prikrivanja dosadnih podočnjaka i drugih "nesavršenosti" na licu.

Objavljeno: 03.02.2021. u 16:45
get url
text

Korektor je "superman" kada je u pitanju korekcija kože, a potrebno je samo nekoliko sekundi vremena da ga nanesete na sporno mjesto i rezultati su tu.

Na tržištu postoji cijeli niz korektora i svako ima svoj omiljeni, a ako od njega želite izvući još više koristi od trenutne, pomoći će vam video koji donosimo u nastavku.

Naime, korisnica popularnog TikToka Megha Singh objavila je video koji je postao viralan, a u kojem je pokazala kako stvoriti efekt "face liftinga" pomoću korektora. U videu ona korektorom povlači linije preko određenih dijelova lica (oko oka, usta, nosa) kako bi stvorila lifting efekat. Nakon što je nanijela korektor uslijedilo je "blendanje", a na kraju videa pokazala je konačni rezultat koji je oduševio korisnice ove popularne društvene mreže.

Video je postao viralan i skupio stotine hiljada "lajkova" žena koje su ovo vidjele kao priliku da transforimiraju lice bez estetskih operacija. Pogledajte u nastavku.

@meghaess

Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou

♬ BDASH Breathe - BDash