open-navfaktor-logo
search
Napadač Tuzlaka
Vidović: Da nije bilo sudijskih grešaka, Sloboda bi pobijedila na Grbavici
U devet utakmica od Nalićevog dolaska na Tušanj, njegov tim primio je samo dva gola, od kojih jedan "nesretni" protiv Sarajeva
27.09.2018. u 11:50
get url
text
Antonio Vidović

Osvojiti bod protiv Željezničara na Grbavici za svaku ekipu bi trebao biti uspjeh, ali nakon sinoćnje utakmice Plavih i tuzlanske Slobode, ostaje dojam da su izabranici trenera Zlatana Nalića mogli i do cijelog plijena. U Slobodi su posebno nezadovoljni suđenjem.

- Mislim da smo čitavu utakmicu kontrolisali igru i u većem dijelu bili smo bolja ekipa. Da nije bilo sudijskih grešaka, vjerujem da bismo s Grbavice odnijeli tri boda i bilo bi zasluženo – ističe napadač tuzlanskog tima Antonio Vidović.

Šef stručnog štaba Zlatan Nalić preporodio je ekipu Slobode. U devet utakmica od dolaska na Tušanj, njegov tim primio je samo dva gola, od kojih jedan "nesretni" protiv Sarajeva. Nalić je upisao pet pobjeda, dva remija i dva poraza, a u medijima je izjavio da "igrači Slobode na treninge dolaze i odlaze s pjesmom", ilustrirajući pozitivnu atmosferu koja vlada u taboru tuzlanskog premijerligaša.

- Trener ništa nije pogrešno rekao tom izjavom. Svakako da dolazimo veseli na trening, a pozitivni i raspoloženi idemo sa treninga. Atmosfera je perfektna u svlačionici i dišemo svi kao jedno tijelo. Zato i pokazujemo veliku borbenost i dobru igru na utakmicama – zaključio je Vidović u razgovoru za Fenu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.