navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
1,6 milijardi razloga

Victoria i David Beckham dali blagoslov vezi najstarijeg sina s kćerkom milijardera

Brooklyn Beckham, najstariji sin jednog od najpoznatijih britanskih parova Victorije i Davida Beckhama, dobio je blagoslov svojih roditelja za vezu s 25-godišnjom glumicom Nicolom Peltz.

Objavljeno: 09.04.2020. u 15:26
get url
text

Inače, Nicola je kćerka američkog biznismena i milijardera Nelsona Peltza, čije se bogatstvo procjenjuje na 1,6 milijardi dolara.

Brooklyn, koji radi kao model i fotograf, već je četiri mjeseca u vezi s četiri godine starijom Nicole, a trenutno se nalaze u samoizolaciji u New Yorku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you mum and dad for throwing such an amazing party last night x to all my friends thank you for being part of a night I will never forget

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Izvor blizak porodici Beckham otkrio je za The Sun da je veza između Brooklyna i Nicole dobila blagoslov Becksa i Posh.

- David i Victoria dali su svoj blagoslov ovoj vezi. Uvijek su bili velika podrška Brooklynu kada je riječ o njegovim djevojkama, no čini se da su ovoj vezi dali posebnu pažnju. Misle da je on konačno stoji stabilno na nogama - kazao je neimenovani izvor.

The Sun piše kako i nije neko veliko čudo da je veza dobila blagoslov Beckhamovih, a kako navodi poznati tabloid jedan poprilično debeo razlog je bogatstvo Nicolinog oca, u poređenju s kojim bogatstvo porodice Beckham (433 miliona eura) izgleda tek kao džeparac.

Navodno je Nicola postala jako bliska s majkom svog dečka, a nedavno je na proslavi Brooklynovog 21. rođendana zaplesala sa s članicom nekada poznate pop grupe Spice Girls.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

learning from the queen herself

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

- Učim od kraljice - riječi su kojima je Nicola na Instagramu opisala ples s majkom svog dečka dok su plesale u poznati hit Glorije Gaynor "I Will Survive".