open-navfaktor-logo
search
Futsal
Veliko pojačanje: Bivši reprezentativac Holandije oblači dres Željezničara
Zahvaljujemo Bešliji što je pristao da bude dio naše priče, kazao je trener Rokša 
04.01.2020. u 12:32
get url
text

MNK Željezničar osvojio je titulu jesenjeg prvaka u Prvoj futsal ligi Federacije Bosne i Hercegovine - grupa 1, ali Plavi se na tome ne žele zaustaviti.

Izabranici trenera Harisa Rokše uskoro će početi pripreme za proljetni dio sezone, a cilj im je povratak u Premijer ligu BiH.

Da imaju ozbiljne planove potvrđuje i činjenica da će dres Plavih u drugom dijelu sezone nositi Anes Bešlija, bivši reprezentativac Holandije u malom fudbalu, koji je rodom iz Sarajeva.

- Dogovorili smo saradnju sa Anesom Bešlijom, koji je bio holandski reprezentativac, a u pregovorima smo sa još nekoliko igrača koji će nam pomoći u ostvarenju ciljeva. Zahvaljujemo Bešliji što je pristao da bude dio naše priče. Nije bilo teško dogovoriti uvjete saradnju i jako smo zadovoljni što će jedan takav igrač u budućnosti nositi naš dres. Uvjereni smo da će se odlično uklopiti i da ćemo na kraju zajedno slaviti ulazak u Premijer ligu BiH - kazao je Rokša za Faktor.

Trener Plavih pohvalio je rad cijele ekipe i svih u klubu koji zajedničkim snagama rade na ostvarenju konačnog cilja - povratka u Premijer ligu BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.