Potvrđeno za Faktor

Veliki broj članova Nezavisnog bloka prelazi u Stranku za BiH

Objavljeno: 14.11.2019. u 16:43 Autor: J. B.

Nezvanično saznajemo da je, između ostalih, u Stranku za BiH prešao i Admir Čavalić, nekadašnji glavni koordinator Nezavisnog bloka u Tuzlanskom kantonu i nosilac kantonalne liste na posljednjim izborima

Nezavisni blok: Jedan od skupova stranke u Tuzli

FOTO: Facebook

Veći dio članova Nezavisnog bloka iz Tuzlanskog kantona prešao je u Stranku za BiH, a njihov prelazak bit će ozvaničen sutra na press konferenciji u Tuzli.

- U Stranku za BiH prešao je veći broj ljudi iz Nezavisnog bloka, čak bih rekao da se radi o oko 90 posto članova s ovog područja. Što je još važnije, radi se o ljudima koji su vodili kantonalnu i općinske organizacije, dakle ključnim ljudima Nezvisnog bloka - potvrdio je za Faktor Asmir Hasić, član Povjereništva Kantonalnog odbora Stranke za BiH u TK i aktuelni ministar privrede u Vladi TK.

On nije želio otkrivati više detalja, rekavši da će novi kadrovi stranke zvanično biti predstavljeni sutra.

Nezvanično saznajemo da je, između ostalih, u Stranku za BiH prešao i Admir Čavalić, nekadašnji glavni koordinator Nezavisnog bloka u Tuzlanskom kantonu i nosilac kantonalne liste na posljednjim izborima.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije