open-navfaktor-logo
search
Konferencijska liga
Velež od ponedjeljka prodaje ulaznice za Evropu: Poznate cijene, dvije tribine unaprijed rezervisane
Fudbalski klub Velež Mostar saopćio je  da će prodaja ulaznica za utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige protiv Hamrun Spartansa s Malte, a koja je na programu u četvrtak na stadionu Grbavica, započeti u ponedjeljak od 10 sati.
16.07.2022. u 20:17
get url
text

Iz Veleža su naglasili da će se u prodaji naći ulaznice za tribine istok (25 KM) i sjever (20 KM) stadiona Grbavica.

- Tribina zapad rezervisana je za VIP goste Kluba, dok će tribina jug biti rezervisana za gostujuće navijače koji su najavili svoj dolazak - saopćeno je.

Prednost pri kupovini imati će vlasnici članskih kartica Fudbalskog klub Velež Mostar, te ovim putem naglašavamo da će se u ponedjeljak ulaznice za utakmicu moći kupiti samo uz predočenu jubilarnu člansku karticu Fudbalskog kluba Velež Mostar za tekuću sezonu (maksimalno dvije kupljene ulaznice), i to isključivo u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici.

Kako bi se olakšao proces prodaje ulaznica, smanjile gužve i period čekanja, Fudbalski klub Velež Mostar donio je odluku da će jedna osoba moći priložiti više članskih kartica i uz svaku ostvariti pravo na kupovinu po dvije ulaznice za predstojeću utakmicu - pojašnjavaju iz kluba.

Slobodna prodaja ulaznica počet će od utorka od osam sati u službenim prostorijama Fudbalskog kluba Velež Mostar, na adresi Adema Buća 6 u Cernici i trajati sve do četvrtka do 14 sati.

Fudbalski klub Velež Mostar za sve svoje navijače u Sarajevu obezbijedio je i prodaju ulaznica u poslovnici Centrotransa u ulici Ferhadija 16 koja počinje u utorak i traje sve do četvrtka.

CIJENE ULAZNICA
Tribina ISTOK – 25 KM
Tribina SJEVER – 20 KM

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.