open-navfaktor-logo
search
Bivši Zmaj
Vedad Ibišević pogađao na prozivci berlinske Herthe
Čović je jučer 24 igrača podijelio u dva tima koji su odigrali međusobnu utakmicu, a Vedator je postigao prvi gol na ovom susretu
02.07.2019. u 11:11
get url
text

Fudbaleri Herthe u ponedjeljak su počeli zvanično s pripremama za novu sezonu, a "prozivku" pred oko hiljadu navijača izvršio je novi trener Ante Čović.

Stara dama iz Berlina prošlu sezonu je završila na 11. poziciji, što teško da je zadovoljilo veliku armiju navijača, koji se nadaju da bi nova sezone mogla donijeti i bolje rezultate.

Hertha je promijenila trenera, ali ne i kapitena. Kapitenska traka ostat će na ruci nekadašnjeg bh. reprezentativca Vedad Ibiševića, koji je nedavno produžio ugovor do narednog ljeta.

Čović je jučer 24 igrača podijelio u dva tima koji su odigrali međusobnu utakmicu, a Vedator je postigao prvi gol na ovom susretu, da bi se kasnije još jednom upisao u strijelce.

Prvi ozbiljni test Hertha će imati 7. jula protiv Eintracht Braunschweiga, a do kraja priprema berlinski klub će igrati protiv Karlsruhera, Auea, Bochuma, Fenerbahčea i Crystal Palacea, dok će novu sezonu zvanično otvoriti utakmicom DFB Pokala protiv Eichstatta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.