Ekipe na terenu

Večeras na Grbavici: Zbog trovanja plinom četvero djece i žena odvezeni na KCUS

Objavljeno: 11.12.2019. u 22:22

U stanu na adresi Zagrebačka broj 31e su se nalazila maloljetna djeca, potvrdio je dežurni operativni MUP-a KS ovu informaciju za Faktor.

FOTO: Faktor

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo večeras su po pozivu građana izašli na teren u Zagrebačku ulicu, sarajevsko naselje Kovačići, gdje je navodno u zgradi došlo do curenja plina.

-U stanu na adresi Zagrebačka broj 31e su se nalazila maloljetna djeca, potvrdio je dežurni operativni MUP-a KS ovu informaciju za Faktor.

Kazao je da je njihova ekipa još uvijek na terenu, i da čekaju informacije, te da je u međuvremenu stigla i ekipa iz Sarajevogasa. Iz ovog javnog preduzeća nisu nam mogli dati detaljnije informacije, i rekli su nam da će ih imati tek sutra. 

Iz Hitne pomoći su nam kazali da je troje djece zbog sumnje da su otrovana plinom prebačeno na Pedijatriju KCUS-a, a jedno na KUM.

U međuvremenu, Hitnoj pomoći javila se još jedna žena i ona je prevezena također na KUM.  

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije