open-navfaktor-logo
search
Šokantno
Vaspitačica u vrtiću na stomaku djeteta napisala poruku majci
Heather Chisum sa Floride (SAD) ostala je u šoku kada je vidjela da joj je vaspitačica u vrtiću ostavila poruku koju je ispisala na stomačiću njenog dvogodišnjaka.
31.01.2020. u 08:43
get url
text

Na Facebooku je objavila fotografiju dječaka na čijem je stomačiću pisalo: "Mama, nemam više pelena, molim te čitaj dnevni izvještaj!".

Majka je najavila da će ozbiljno porazgovarati sa vaspitačicama, pišu američki mediji.

Dodala je da izvještaje o ponašanju i raspoloženju njenog sina, kad su mu mijenjale pelene i slično, vaspitačice svakog dana napišu i ostave u kutijicu za ručak. No, kako je majka jedan dan preskočila pročitati poruku u kojoj je pisalo da je djetetu potrebno još pelena, vaspitačice su odlučile upozoriti je na grub način.

Chisum je još navela da je ona samohrana majka sa dvoje veoma male djece, uz poruku da je tuže ako je napravila toliku grešku što nije pročitala dnevni izvještaj. Kako se navodi, nakon ovog slučaja ona je oboje djece ispisala iz vrtića. Ispod objave na Facebooku brojni su komentari ljudi koji su također šokirani ovim slučajem. Iz vrtića su naknadno uputili izvinjenje porodici, a vaspitačica je ostala bez posla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.