open-navfaktor-logo
search
Barca bez Messija
Valverde već odredio sastav za El Clasico?
Dva dana uoči El Clasica sve se više spominje kako će u nedjelju u 16.15 sati na Camp Nou istrčati sastav koji je pobijedio Inter
26.10.2018. u 12:04
get url
text

Pobjedom u prošlom kolu Barcelona je s vrha tabele španske La Lge skinula Sevillu i preuzela lidersku poziciju. Pobjedom 4:2 nad Andalužanima fudbaleri katalonskog velikana izmamili su osmijeh na lice navijača, jer igra Barce posljednjih sedmica nije bila na očekivanom nivou.

Slavlje je ipak pokvarila povreda Lionela Messija koji je slomio podlakticu zbog čega će izbivati do sredine novembra.

Sve je zanimalo šta može Barca bez najboljeg igrača pa je utakmica protiv Intera u Ligi prvaka bila pod posebnim povećalom. Apsolutno su svi igrači imali šta dokazati. Od odbrane na čelu s Piqueom koji baš ne briljira, naročito otkad nema povrijeđenog Umtitija, do igrača u napadu koji zajedno moraju nadomjestiti Messija.

Dva dana uoči El Clasica sve se više spominje kako će u nedjelju u 16.15 sati na Camp Nou istrčati sastav koji je pobijedio Inter.  Upitno je samo mjesto na desnom krilu, a čini se da ga je Rafinha osigurao dobrom igrom u utorak protiv Intera. Dembele i Malcom morat će čekati neku novu priliku kod Valverdera.

Sudeći prema kvotama koje je ponudio MOZZART Barceloni pripada uloga favorita u nedjeljnom El Clasicu. Kvota na pobjedu Barce iznosi 2.05, dok je kvota na trijumf Reala 3.60. Neznatno manju kvotu od pobjede gostiju MOZZART je ponudio na neriješen rezultat, i ona iznosi 3.50. MOZZART je ponudio još niz opcija za klađenje za predstojeći duel velikih rivala, a pogledati ih možete OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.