Užasne scene na Bulevaru oslobođenja kod osnovne škole Filip Filipović. Vozač je izgorio u automobilu nakon stravičnog udara u banderu pri velikoj brzini. Konstatovana je smrt na licu mjesta.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u banderu. Iako su vatrogasci pokušali da pomognu vozaču, on je od zadobijenih povreda preminuo.

Dijelovi bandere sinoć su bili rasuti po putu, a policija pokušava da utvrdi identitet nastradalog.

- Ljudi sa stanice su pokušali da mu pomognu, ali nisu uspjeli. Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Vidjeli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgorio u nekoliko sekundi - ispričali su očevici.

- Izgubio je kontrolu i dugo se vrtio po ulici. Sigurno 100 metara, mogao je još neko da strada - ispričali su oni koji su se zatekli na licu mjesta, piše Blic. 

Kako kažu, vatra je krenula od zadnjeg dijela automobila, a pretpostavlja se da je prilikom udara eksplodirala plinska boca. Plamen je počeo da guta vozilo, a vozači koji su u tom trenutku prolazili pored, prvi su pokušali da pomognu nesrećnom čovjeku.

- Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Vidjeli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgorio u nekoliko sekundi - ispričali su očevici.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)