open-navfaktor-logo
search
Put Užice - Zlatibor
Užas u Srbiji: Autom udarili u stijenu, poginula četiri mladića, najmlađi imao 19 godina
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 na magistralnom putu Užice - Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).
11.09.2022. u 12:30
get url
text

Džipom marke "BMW", slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio kao vozač kamiona u Sloveniji i koji se proteklih dana nalazio na odmoru, prenosi Srpska.info.

Do nezgode je došlo kada se BMW, za čijim je upravljačem najverovatnije bio vlasnik vozila Vladimir M., dolaskom u mjesto Surduk kod baze AD "Putevi" na dijelu puta gde su tri saobraćajne trake, uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil je izletio s kolovoza sa lijeve strane u pravcu kretanja, udario u betonsku odbojnu ogradu pored asfalta, zatim u kamenu kosinu pored lijeve ivice kolovoza nakon čega se od siline udara prevrnuo na kolovoz, prenosi Kurur.rs.

Vozač i putnik na prednjem sjedištu su koristili sigurnosni pojas, dok putnici na zadnjem sjedištu nisu koristili sigurnosne pojaseve.

Tijela nastradalih iz vozila su izvukli pripadnici vatrogasne jedinice Užice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.