open-navfaktor-logo
search
Legendarna Lada
Ušminkana Niva ima klimu, a cijena je i dalje minimalna
Uskoro dolazi nova generacija, a do tada je Lada odlučila obožavatelje jednog od najdugovječnijih terenaca počastiti specijalnim izvedbama. 
27.07.2021. u 18:33
get url
text

Legendarna Niva je i u petoj deceniji mnogima privlačan izbor, posebno ako traže kombinaciju jednostavne arhitekture i odličnih terenskih sposobnosti, sve začinjeno krajnje povoljnom cijenom. Model je nedavno obnovljen, a sada je stigla i posebno atraktivna Bronto izvedba. 

Upravo tako, Ameri imaju Bronco, a Rusi nude Bronto. Radi se o paketu opreme koji se prije nudio kao aftermarket dodatak, a sada ga možete birati odmah pri kupovini novog automobila. Osnova je ista i zove se Niva Legend, a na popisu opcija su dvije razine opreme, Luxe i Prestige.

Najopremljenija Niva ima klima-uređaj, grijana sjedala te elektrificirane i grijane retrovizore. Paket Luxe donosi još metalne odbojnike, proširene blatobrane i 15-inčne terenske kotače. Prestige uz rečeno ima ipak plastične odbojnike, zaštite za pragove, svjetla za maglu i naglašenu prednju rešetku hladnjaka. Ako želite biti glavna faca, na raspolaganju su i LED krovna svjetla te kamuflažna boja, ali uz doplatu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.