open-navfaktor-logo
search
BusinessAcademy
Usavršite vještine menadžera projekata na besplatnom seminaru "Upravljanje projektima u različitim djelatnostima"
Da biste napredovali u svijetu biznisa i osigurali uspjeh kompanije, organizacije ili svog startupa, neophodan dio koji morate savladati jeste upravljanje projektima, bez obzira na to o kojoj djelatnosti je riječ! 
30.09.2022. u 14:49
get url
text
Business Academy

 

Za postizanje cilja projekta, kao i njegovog uspjeha, potrebno je imati znanje i umijeće koji se odnose na upravljanje projektima, ali i savremene vještine, metode i tehnike za realizaciju projekta od početka do kraja (sadržaj, obim, djelokrug, budžet, kvalitet, resursi, komunikacija, upravljanje vremenskim rokovima i rizikom).

Ako se želite ostvariti u jednoj od najplaćenijih oblasti u biznis - svijetu i upoznati sa najuspješnijim svjetskim strategijama vođenja projekata, priključite se besplatnom seminaru BusinessAcademy, koji će se održati u subotu, 8. oktobra, u jutarnjem terminu.

Ispunite jednostavnu prijavu na vrijeme i osigurajte učešće na seminaru "Upravljanje projektima u različitim djelatnostima", gdje vas očekuje tim stručnjaka sa iskustvom: Senad Alibegović, Samir Purić i Erna Šošević.

Seminar će biti održan uživo, na adresi BusinessAcademy u Sarajevu (Zmaja od Bosne 16, Kubus D), i online. Sa dobitnicima će biti kontaktirano radi potvrde rezervacije za praćenje seminara uživo, jer je broj mjesta strogo ograničen! 

Zašto je sposobnost upravljanja projektima preduslov za poslovni uspjeh 

Poznavanje efikasnog koncepta upravljanja projektima neophodno je za uspjeh i isticanje na tržištu!

Pomoću savremenog koncepta i kombinovanja metoda organizacije, planiranja i kontrole racionalno se usklađuju svi resursi, da bi se određeni projekat realizovao na efikasan način i uz minimalan rizik, što donosi različite beneficije kompaniji, njenim zaposlenicima, ali i stvara brojne mogućnosti poput proširenja kapaciteta i izmjene biznis - modela. Ovim konceptom vode se liderske kompanije, kao i neprofitne organizacije, te on predstavlja presudni korak za svaki startup biznis, u kojem je naročito bitno da se ograničeni resursi planski upotrebljavaju i pravilno usmjeravaju. 

Odabrani tim će vam kroz vlastite uspješne projekte detaljno pojasniti primarne postulate uspješnog upravljanja projektima u različitim djelatnostima kroz sve faze – od planiranja do uspješne realizacije!

Odaberite visoko plaćen posao menadžera projekata

Prekretnica u vašoj poslovnoj karijeri može biti upravo besplatni seminar BusinessAcademy, na kojem ćete, osim što ćete ovladati savremenim konceptom upravljanja projektima, dobiti i stručne savjete za razvoj i napredak u karijeri od biznis-profesionalaca!

Pored osnovnog znanja i savremenih metoda za uspješno upravljanje različitim projektnim aktivnostima, nudi vam se i mogućnost za nastavak profesionalnog usavršavanja za zanimanje koje će vas postaviti na sam vrh biznis-piramide!

Za samo 10 mjeseci prilagođenog školovanja po najmodernijim edukacijskim standardima na programu Menadžment projekata steći ćete znanja i vještine po zahtjevima, kriterijumima i standardima organizacije International Project Management Association – IPMA, i osigurati internacionalne certifikate koji će vam omogućiti svjetski priznato, traženo i profitabilno zvanje projektnog menadžera! Fleksibilnost i mogućnost tradicionalnog i online školovanja, savremena metodologija učenja, niz podsticaja za razvoj karijere, usvajanje krucijalnih poslovnih vještina koje možete primijeniti i naplatiti odmah u industriji po vašem izboru i na poslu koji priželjkujete samo su neke od prednosti školovanja na BusinessAcademy!

Počnite sa izgradnjom svoje sigurne budućnosti prijavom za besplatni seminar i preuzmite poziciju lidera u svom privatnom životu, ali i na poslovnom planu, izgradnjom visoko plaćene karijere!

Požurite jer je broj mjesta ograničen!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.