open-navfaktor-logo
search
Istegao mišić
Urnebesna ispovijest muškarca koji je kod Bijeljine ukrao aviobombu
Ja sam nju odnio i propisno osigurao, obložio je sa svih strana, objašnjavao je
16.11.2019. u 14:05
get url
text

Istegao sam mišić dok sam nosio aviobombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Portalu InfoBijeljina su mještani Janje prepričali kako im je muškarac objasnio svoj nesvakidašnji postupak, „zahvaljujući“ kojem je sinoć vijest o ovom slučaju, nakon što smo je objavili, obišla cijeli region.

-Odnio sam bombu jer ljudi ne mogu da rade posao, ko će čekati nadležne, oni su tek predvečer došli na Drinu da deaktiviraju bombu. Ja sam nju odnio i propisno osigurao, obložio je sa svih strana - objašnjavao je muškarac.

Tvrdi da bomba nije imala osigurač naprijed i da nije mogla eksplodirati.

-Razumiješ li ti šta je mina. Ne može pući, udarao čovjek bagerom kad je pronađena, valjao je ovdje kašikom kao da je panj - dodao je ovaj muškarac mještanima, a oni to prepričali portalu InfoBijeljina.

Na njihovo pitanje kako je uzeo bombu, kaže da ju je stavio pod ruku i kroz smijeh dodaje da je istegao mišić dok ju je nosio, jer je teška.

-Nakon toga sam je zavezao na bicikl i odvezao je na Drinu i propisno odložio - navodi na kraju muškarac koji je sinoć, nakon što je InfoBijeljina objavila priču o ovoj nesvakidašnjoj krađi, na društvenim mrežama postao najpopularniji deminer-amater.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.