open-navfaktor-logo
search
Navijačka odanost
Uprkos kazni UEFA-e: Igrače Eintrachta pred Emiratesom dočekalo 1.000 navijača
Više od hiljadu najvatrenijih pristalica, prema izvještajima njemačkim medija, stiglo je u London kako bi svojim ljubimcima priredili spektakularan doček
29.11.2019. u 08:06
get url
text

Eintracht iz Frankfurta je u susretu 5. kola Evropske lige slavio u gostima kod Arsenala sa 2:1. Iako su saigrači Seada Kolašinac, koji zbog povrede nije bio u konkurenciji za ovaj meč, poslije prvih 45 minuta vodili s 1:0, njemački predstavnik je u nastavku napravio totalni preokret zahvaljujući golovima Daichija Kamade u 55. i 64. minuti.

Ovom pobjedom Eintracht je ostao u igri za plasman u eliminacionu fazu drugog po snazi evropskog klupskog takmičenja. Osim toga klub iz Frankfurta je s novi tri boda na pravi način za vjernost nagradio više od hiljadu navijača koji su stigli u London uprkos zabrani ulaska na stadion, odnosno kazni UEFA-e zbog koje je gostujući tim bio uskraćen za podršku.

Više od hiljadu najvatreniji pristalica, prema izvještajima njemačkim medija, stiglo je u London kako bi svojim ljubimcima priredili spektakularan doček pred stadionom Emirates.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.