open-navfaktor-logo
search
I to se dešava
Umjesto laka za kosu koristila ljepilo i završila u bolnici
Tessica Brown jednog dana htjela je napraviti frizuru kada je shvatila da je ostala bez laka za kosu. Razmišljala je šta uraditi te umjesto da je otišla kupiti novi lak, iskoristila je ljepilo imena Gorilla Glue.
10.02.2021. u 10:21
get url
text

Mjesec nakon korištenja ljepila pokušavala ga je ukloniti na razne načine, prije nego što je otišla u bolnicu St. Bernard u Louisiani, kako piše Mirror. Tada je od doktora dobila tekućinu za otpuštanje ljepila u nadi da će uspjeti spasiti svoju kosu.

Ljepilo je pokušala sama ukloniti i kokosovim uljem i uljem čajevca, ali nije uspjela. Tvrdi kako ljepilo ne može isprati, a da joj je kosa toliko pripijena uz tjeme da ne može ni obrijati glavu. Tessica je na svom TikTok profilu objavila video u kojem je pokazala kako njena kosa stoji nakon mjesec i kako izgleda kada pokušava oprati svoju glavu.

- Za sve vas koji me ne poznaju, ovako moja kosa izgleda već mjesec dana. Ne, nije bio moj izbor. Ovo je bila jako velika greška - rekla je u videu.

Gorilla Glue kompanija čak je podijelila nekoliko savjeta za uklanjanje ljepila u nadi da će pomoći Tessici sa svojim problemom:

- Manje agresivno otapalo za njenu kosu bio bi medicinski alkohol. Trebala bi namočiti svoju kosu njime, a zatim je lagano počešljati i šamponirati - objasnili te dodali kako postoji velika mogućnost da je njena kosa nakon tolikog vremena pukla u korijenu, ali da joj žele sve najbolje.

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair

♬ original sound - Tessica Brown

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.