open-navfaktor-logo
search
Sprema se slavlje
Ukoliko Sarajevo osvoji titulu: U ovim ulicama će doći do obustave saobraćaja
Slavlje se sprema u Titovoj ulici, a to će prouzrokovati i određene izmjene i prekid saobraćaja u centru grada
18.05.2019. u 09:48
get url
text

Fudbaleri Sarajeva imaju priliku osvojiti duplu krunu, prvu u historiji, ukoliko danas na Koševu savladaju Zvijezdu 09.

Navijači Sarajeva spremni su za feštu, a svojevrsno zagrijavanje imali su u srijedu, kada je Bordo sastav osvojio Kup BiH na Pecari. Horde zla su priredile sjajan doček igračima.

Slavlje se sprema u Titovoj ulici, a to će prouzrokovati i određene izmjene i prekid saobraćaja u centru grada.

GRAS je obavijestio korisnike da će, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja osvajanja titule prvaka BiH Telekom Premijer lige BiH, u subotu od 19 do 22.30 sati doći će do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

- tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,

- autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

- Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada - saopćeno je iz GRAS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.