open-navfaktor-logo
search
Traži se
Ukoliko primijetite osobu sa fotografije, odmah obavijestite policiju
Policijska uprava Bijeljina poziva građane da ukoliko primijete osobu sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se ona što prije pronašla, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.
30.10.2020. u 13:08
get url
text

Radi se o Savki Nastić iz Modrana kod Bijeljine, rođenoj 1983. godine, čiji nestanak je njena majka prijavila Policijskoj stanici Janja.

- Prema izjavi prijaviteljke radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje i ista ne koristi propisanu terapiju - navodi se u policijskom saopćenju.

Savka je nižeg rasta, visine oko 150 centimetara, crne duže kose, smeđih očiju, vitke građe, pravilnog oblika lica, nosa i usana, na oba uha u donjem dijelu gdje se nalaze minđuše ima vidljiva oštećenja u vidu rasjekotine koja je zarasla.

- Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo - navode iz PU Bijeljina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.