open-navfaktor-logo
search
GRČKA
Uhapšene dvije osobe koje su falsifikovale lične karte i prodavali migrantima
Sirijski državljanin (41) već je služio zatvorsku kaznu zbog sličnih kriminalnih aktivnosti, a nedavno je pušten na slobodu. Kada je policija ušla u stan, 44-godišnja Bugarkinja pokušala je kroz balkon da baci pasoše, lične karte i laptop
29.06.2019. u 22:32
get url
text

Grčka policija je objavila da su muškarac iz Sirije i žena iz Bugarske uhapšeni nakon što su pronađeni sa skrivenim pasošima i ličnim kartama, koji su navodno bili u procesu falsifikovanja i prodaje migrantima za 5.000 eura, prenosi Anadolu Agency (AA).

Osumnjičeni su uhapšeni u Atini. Iz policije su u subotu saopštili da su pronašli grčke i švedske pasoše, te grčke i bugarske lične karte, laptop, tablet, mašinu za laminiranje, USB i plastičnu foliju. Vrijednost falsifikovanih dokumenata na crnom tržištu procijenjena je na oko milion eura.

Sirijski državljanin (41) već je služio zatvorsku kaznu zbog sličnih kriminalnih aktivnosti, a nedavno je pušten na slobodu. Kada je policija ušla u stan, 44-godišnja Bugarkinja pokušala je kroz balkon da baci pasoše, lične karte i laptop.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.