open-navfaktor-logo
search
Nasilničko ponašanje
Uhapšena trojka, traga se za još troje: Odbili da ga puste u kafanu, došlo više maskiranih osoba pa je polupali
Banjalučka policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su subotu oko 21.45 sati počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u jednom ugostitelsjkom objektu.
15.03.2021. u 12:15
get url
text

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni su Mladen S. (21) iz Banje Luke, te Petar Z. (33) i Goran T. (40) iz Laktaša, zbog sumnje da su polupali ulazna vrata, te inventar u kafiću "Space" koji se nalazi na Trgu Krajine u centru Banje Luke.

Naime, u subotu oko 21.45 sati nadležnoj policijskoj stanici je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u 21.30 sati Mladen S. došao u društvu par djevojaka, a nakon što nije pušten u navedeni kafić, zbog ograničenog broja ljudi u skladu sa mjerama Štaba za vanredne situacije RS-a, uputio je prijetnje radnicima osiguranja.

Nakon toga je u 21.45 sati došlo više nepoznatih i maskiranih muškaraca u navedeni ugostiteljski objekat i tom prilikom su polomili desno krilo ulaznih vrata, kao i drugi inventar.

- Policijski službenici tragaju za još tri osobe koje su učestvovale u izvršenju ovog krivičnog djela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka - saopćeno je iz policije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.