open-navfaktor-logo
search
MUP KS
Uhapšen osumnjičeni za bušenje guma na pet vozila srbijanskih državljana u Sarajevu
Sarajevska policija uhapsila je osobu koja se sumnjiči da je od 31. decembra do 3. januara izbušila gume na pet vozila sa srbijanskim registarskim oznakama, a čiji su vlasnici državljani Srbije, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
04.01.2023. u 16:53
get url
text

Riječ je o krivičnom djelu oštećenje tuđe stvari. Policajci su došli do saznanja da je uhapšena osoba i ranije vršila ista krivična djela oštećujući gume na vozilima te da je zbog toga već bio hospitaliziran i liječen u JU Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo.

VEZANI TEKST - Sejo Brajlović ispunio obećanje: Gostima iz Srbije kupio nove gume i častio ih večerom

- O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, po čijem nalogu je osumnjičeni, nakon kriminalističke obrade, smješten na posmatranje i medicinski tretman u JU Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo, a Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima dostavljen Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo - saopćio je MUP KS.

Kako smo ranije objavili, poznati ugostitelj Sejo Brajlović, kako je i najavio, platio je troškove turistima iz Srbije, čije su gume na automobilima bile izbušene u Sarajevu tokom novogodišnjih praznika. A platio im je i večeru. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.