Utorak, 06.06.2023.
FOTO: PU Banja Luka

Uhapšen Banjalučanin, pronašli mu lisice, dvije kile tableta, pečate Šuma RS-a i doktora medicine

Banjalučka policiuja uhapsila je Mihajla P. iz ovog grada zbog sumnje da je počinio brojna krivična djela - neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, falsifikovanje isprave i izrada, nabavljanje, posjedovanje, prodaja ili davanje na upotrebu sredstava za falsifikovanje isprava, kao i počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Pretresom stana i drugih prostorija na više lokacija na području Banje Luke, koje koristi osumnjičeni, pronađena su i oduzeta dva plinska pištolja, određena količina amfetamina, službene lisice, četiri prozirne PVC vrećice sa sadržajem nepoznatih tableta ukupne mase dva kilograma, određena količina tableta Laponex i TRITTICO, dva pečata Šuma RS-a i doktora medicine, kućište računara, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

- Sve mjere i radnje u okviru ovih aktivnosti preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjoj Luci. Protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj - saopćeno je iz PU Banja Luka.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh