open-navfaktor-logo
search
Više krivičnih djela
Uhapšen Banjalučanin, pronašli mu lisice, dvije kile tableta, pečate Šuma RS-a i doktora medicine
Banjalučka policiuja uhapsila je Mihajla P. iz ovog grada zbog sumnje da je počinio brojna krivična djela - neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, falsifikovanje isprave i izrada, nabavljanje, posjedovanje, prodaja ili davanje na upotrebu sredstava za falsifikovanje isprava, kao i počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.
09.06.2022. u 13:27
get url
text

Pretresom stana i drugih prostorija na više lokacija na području Banje Luke, koje koristi osumnjičeni, pronađena su i oduzeta dva plinska pištolja, određena količina amfetamina, službene lisice, četiri prozirne PVC vrećice sa sadržajem nepoznatih tableta ukupne mase dva kilograma, određena količina tableta Laponex i TRITTICO, dva pečata Šuma RS-a i doktora medicine, kućište računara, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

{$galerijaFotografija}

- Sve mjere i radnje u okviru ovih aktivnosti preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjoj Luci. Protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj - saopćeno je iz PU Banja Luka.

Pretres Banja Luka, tablete, 09.06.2022.
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.